le-blanc-logo-white
Edit Content
Le Blanc

Formular de contact

Restaurant

Restaurant le blanc

Gusturi Excepționale, Experiențe Memorabile

Descoperă Deliciile Noastre Culinare

Oferim o experiență culinară deosebită, unde aromele autentice se îmbină într-un dans al gusturilor. Fie că sunteți în căutarea unei cine romantice sau a unei întâlniri cu prietenii, meniul nostru variat vă va răsfăța papilele gustative. Vă așteptăm să descoperiți savoarea fiecărui preparat, pregătit cu pasiune de către bucătarii noștri profesioniști.

0 MP

Suprafață utila

0 Persoane

Capacitate

Restaurant Bucuresti | Restaurant cu specific romanesc | Le Blanc

Terasa

Relaxează-te în aer liber pe terasa noastră primitoare, unde poți savura preparatele noastre delicioase într-un cadru natural și plăcut. Cu decorul său plin de farmec și atmosfera relaxantă, terasa noastră este locul perfect pentru a te bucura de mâncare în aer liber, alături de cei dragi sau de prieteni.

0 MP

Suprafață utila

0 Persoane

Capacitate

WhatsApp Image 2023-08-09 at 11.57.10
Angajamentul nostru este să oferim o experiență extraordinară, punând în valoare fiecare detaliu și făcând totul posibil pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie absolut remarcabil.

Piele-Albă Ionuț Andrei - F&B Manager

Meniuri

Descarcă meniurile noastre

Meniul Zilei

Începând cu data de 16 august, veți putea beneficia de meniul zilei, disponibil în fiecare zi a săptămânii, timp de 7 zile pe săptămână.

Programeze o vizita

Vrei sa faci o rezervare?

Te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile.