- APERITIV
Vitello Tonnato
Terină de Porc cu Ciuperci de Pădure
Fajitas Roll-Ups cu Piept de Curcan
Galantină de Pasăre
Parfait din Trio de Pește
Icre de Știucă cu Ou de Prepeliță
Rafaello din Brânzeturi
Măsline și Crudități
- PEȘTE
File de Dorada Regală, Bulgur de Legume și Sos de Ardei Copt
- SARMALE
Sărmăluțe în Foi de Varză cu Mămăliguță, Bacon și Ardei Iute
- FRIPTURĂ
Cotlet de Porc French
Ruladă din Pulpă de Pui cu Pancetta și Cașcaval
Sos Gorgonzolla
Cartofi Aromați cu Rozmarin, Usturoi și Verdețuri
Salată de Legume Proaspete de Sezon
OPȚIONAL
CANDY BAR: 3 EUR/persoană
PREȚUL INCLUDE TORTUL, ARANJAMENTUL MESELOR ȘI ARANJAMENTUL FLORAL