Despre noi

Le Blanc Restaurant & Events, oferă într-un cadru rafinat și elegant, condițiile ideale pentru un eveniment perfect organizat.

 

 

Salonul de evenimente structurat pe două nivele (parter și balcon) are o capacitate de până la 400 de persoane, iar restaurantul à la carte o capacitate de până la 100 de persoane. Cele două spații elegante, decorate în tonuri de alb și bej, oferă cadrul ideal pentru orice tip de eveniment.

Credem în povești cu final fericit și ne străduim ca împreună cu clienții noștri, poveștile să devină realitate. Împlinim cele mai frumoase vise și vă suntem alături în fiecare moment al drumului alături de noi.

Echipa Le Banc are o experiență îndelungată în domeniul organizării de evenimente și vă stă la dispoziție pentru a realiza împreună evenimentul perfect.

Vom parcurge împreuna toți pașii necesari, vom avea grijă de fiecare detaliu și vă vom ajuta să alegeți cele mai bune variante, cu cele mai bune opțiuni pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie exact așa cum l-ați visat.

 

 

Oferim pachete diverse, all inclusive la prețuri variate și rezonabile și lucrăm cu cei mai buni furnizori!

Toate pachetele all inclusive oferă gratuit Tortul Festiv, șampania de primire, îmbrăcarea meselor, iar sala este dotată cu scenă și sistem performant de sunet și lumini.

Restaurant Le Blanc propune un meniu internațional și românesc tradițional, cu preparate rafinate, realizate cu măiestrie de către maeștrii noștri bucătari.
Restaurantul cu o capacitate de până la 100 de persoane, propune, pe lângă meniul delicios, și seri speciale cu muzică live, în care ne vom bucura împreună, alături de cei mai mari artiști din România.