le-blanc-logo-white
Edit Content
Le Blanc

Formular de contact

Despre noi

Povestea noastră

13 ani de experiență în organizarea de evenimente și industria alimentară

IMG_6160
+ 0 ani

Experiență

+ 0

evenimente organizate

Credem in povestile cu final fericit si ne straduim ca impreuna cu clientii nostri, povestile sa devina realitate. Implinim cele mai frumoase vise si va suntem alaturi in fiecare moment al drumului alaturi de noi.

Indiferent dacă planifici o nuntă elegantă, un botez sau un eveniment corporate, echipa noastrăde experți este pregătită să depună toate eforturile pentru a-ți oferi o experiență unică și remarcabilă în salonul nostru de 500mp.

De la decoruri fabuloase la o iluminare spectaculoasă, suntem aici să transformăm spațiul nostru într-un cadru festiv care va depăși așteptările tale.

Suntem convinși că Le Blanc este locul perfect pentru a-ți organiza evenimentul mult visat.

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență în organizarea de evenimente și ne angajăm să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. De la planificarea la implementare, ne vom ocupa de toate detaliile evenimentului dvs., astfel încât voi să vă puteți bucura de ziua specială fără griji.

Vom crea un eveniment unic și memorabil, care va depăși așteptările dvs. și ale invitaților dvs. Vă vom oferi consultanță în ceea ce privește tema, decorurile, muzica, mâncarea și băuturile, iar în ziua evenimentului vom fi acolo pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme.

Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să vă ajutăm să vă organizați evenimentul perfect.

IMG_4264
Cu pasiune și expertiză, aducem cele mai fine arome și preparate autentice în farfuriile oaspeților noștri. Ne străduim să depășim așteptările prin atenția noastră la detalii și prin oferirea unui serviciu impecabil.

Cristian Tucă - Director General

Echipa noastra

Experiență și Pasiune

Constantin Cristian Ilie

Chef Bucătar

Piele-Albă Ionuț Andrei

F&B Manager

Cristian Tucă

Director General