Despre noi

Credem in povestile cu final fericit si ne straduim ca impreuna cu clientii nostri, povestile sa devina realitate. Implinim cele mai frumoase vise si va suntem alaturi in fiecare moment al drumului alaturi de noi.

BALLROOM

Salonul de evenimente structurat pe doua nivele (parter si balcon) are o capacitate de pana la 350 de persoane si ofera cadrul ideal pentru orice tip de eveniment. Le Blanc ofera pachete diverse, all inclusive la preturi variate si rezonabile si lucram cu cei mai buni furnizori!

Toate pachetele all inclusive ofera gratuit Tortul Festiv, sampania de primire, imbracarea meselor, iar sala este dotata cu scena si sistem performant de sunet si lumini.

Ballroom | Le Blanc
Restaurant Bucuresti | Restaurant cu specific romanesc | Le Blanc

RESTAURANT

Restaurantul à la carte are o capacitate de pana la 120 de persoane si  propune un meniu international si romanesc traditional, cu preparate rafinate, realizate cu maiestrie de catre maestrii nostri bucatari.

Pe langa meniul delicios, Le Blanc ofera seri speciale cu muzica live, in care ne vom bucura impreuna, alaturi de cei mai mari artisti din Romania.

ECHIPA LE BLANC

Echipa noastra are o experienta indelungata in domeniul organizarii de evenimente si va sta la dispozitie pentru a realiza impreuna evenimentul perfect. Vom parcurge impreuna toti pasii necesari, vom avea grija de fiecare detaliu si va vom ajuta sa alegeti cele mai bune variante, cu cele mai bune optiuni pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie exact asa cum l-ati visat.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 21.24.40

Oana Poteca

Valentin Costea

Bucatar chef

Manager Le Blanc

Cristian Tuca

CLIENTII NOSTRI